Per que Montero construccions?

A Construccions Montero, ens ocupem de tot el procés perquè no tinguis cap mal de cap amb cap detall. Volem que la seva nova construcció o reforma sigui un procés agradable i divertit perquè sempre el recordi. Posem a la disposició dels nostres clients un equip professional complet, arquitectes, aparelladors, enginyers, tècnics d´obra, etc... per a l´assessorament integral dels projectes.

Oferim la possibilitat de clau en mà amb qualitats totalment garantides.

Les nostres habilitats

Construccions integrals
95%
Reformes completes
90%
Manteniment
85%
Reparacions
95%

TOTS ELS NOSTRES SERVEIS...

Perquè a Construccions Montero gestionem tot el procés relacionat amb el món de la construcció. Des de la construcció o reforma, que és la nostra gran especialitat fins a qualsevol altre procés relacionat amb la construcció.

Lampisteria

Treballs de fontaneria per a instal·lacions d'aigua sanitària, tant en coure, WEISBO o multicapa, treballs de PVC, col·locació d'aixetes, sanitaris, enllumenat, etc.

Electricitat

Instal·lacions elèctriques domèstiques i industrials, Instal·lacions de domòtica, equips de comptadors, quadres de distribució, il·luminació interior i exterior, etc.

Climatització

Instal·lacions d'aire condicionat domèstic i industrial, calefacció, estudis d'eficiència, manteniment, instal·lacions d'aigua calenta sanitària, fred industrial i ventilació.

Fusteria

Disseny i instal·lació de qualsevol tipus de feina relacionada amb la fusteria i l'alumini, estudis d'aïllament, tancaments de terrasses, parquets, gran varietat d'acabats.

Decoració i pintura

Posem a la seva disposició personal especialitzat en decoració i disseny d'interiors (arquitectes i decoradors) que l'assessoren en la decoració i reforma del seu habitatge.

Disseny de piscines

Construïm de piscines bàsiques amb formes senzilles, fins a formes irregulars i més complexes que faran de la seva piscina una peça única i exclusiva.

+150

CLIENTS SATISFETS

+30

DIFERENTS COMARQUES

+50

REFORMES REALITZADES

+40

ANYS D'EXPERIÈNCIA